Haber Detayı
Tarih :02.06.2017
Önemli !
İLAÇ ALIM VE MEDİKAL MALZEME SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA...
HABER DETAYI

Değerli Meslektaşımız,

Bilindiği gibi; SGK ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan ilaç alım ve medikal malzeme sözleşmelerinin  doldurularak kuruma teslimi  30 Haziran 2017 tarihine uzatılmıştı.

Ancak; Haziran ayının son haftasının bayram tatili  olması ve eczane sözleşmelerinin sisteme kayıt işlemlerinin zaman alacak  olması nedeniyle ilaç alım ve medikal malzeme sözleşmeleri 20 Haziran 2017 tarihine kadar  odamızca teslim alınacak ve toplu olarak SGK’ya teslim edilecektir. Bu tarihten sonra sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımız bizzat  Kordon SSGM ‘ye başvuracaklardır.

Ayrıca ; 29 Mayıs 2017 tarihinde SGK ile TEB arasındaki görüşme sonrası netlik kazanan medikal malzeme sözleşmesindeki “eczane tanımlayıcı no” bölümüne TİTUBB ‘den kayıt yapılarak alınan numaranın yazılacağı tarafımıza bildirilmiştir.

Bu nedenle; 29 Mayıs 2017 tarihinden önce medikal  malzeme sözleşmesini doldurarak odamıza teslim eden meslektaşlarımızın eczane kaşeleri ile merkez büromuza gelerek sözleşme üzerinde gereken düzeltme işlemlerini yapması gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle rica olunur.

İZMİR ECZACI ODASI

Facebookta Paylaş Yazdır