Tarih :10.11.2017
Smart (Rehber) Eczane
Smart (Rehber) Eczane Eğitimleri Talep Toplama Duyurusu

Değerli Meslektaşımız;

Rehber Eczanem Programı Eğitimlerine İzmir’de devam ediyoruz.

2016 yılında Sürekli Mesleki Gelişim ve Astım/Koah ile başlayan eğitimlerimiz Diyabet modülüyle devam edecektir.
Geçtiğimiz dönemde Sürekli Mesleki Gelişim(SMG) eğitimi alan meslektaşlarımız doğrudan Diyabet modülü eğitimine katılabilecektir. Diğer meslektaşlarımız ise Sürekli Mesleki Gelişim (SMG) aldıktan sonra istedikleri hastalık modülü eğitimine katılabilecektir.

“Ücretsiz” ve “Katılım Belgeli” olacak eğitimlere katılmak isteyen “serbest eczacı” meslektaşlarımızın 30 Kasım 2017 tarihine kadar ekteki formu doldurarak odamızın ieobaskanlik@gmail.com e-posta adresine veya 441 06 35 no’lu faksa göndermeleri ya da bilgilerinizi 441 33 80 no’lu telefondan Hande Hanım’a iletmeleri önemle rica olunur.
Eğitim tarih ve yerleri ayrıca duyurulacaktır.

Bilgilerinize önemle sunulur.

İZMİR ECZACI ODASI