Haber Detayı
Tarih :07.12.2017
ÖNEMLİ
YÖNETİM KURULUMUZDAN EDAK HAKKINDA...
HABER DETAYI

Değerli Meslektaşımız;

Eczacı odalarının içinden çıkmış olan ve kuruldukları günden bu yana mesleğimize ve meslektaşlarımıza önemli katkılar sağlamış olan eczacı kooperatiflerimiz birlikteliğin güce dönüşmesinin en güzel örneği olup, sermayesi üyeleri ve çalışanlarının olduğu yapılardır.

Gerçek sahibi eczacılar olan kooperatiflerimiz eczacılık mesleğinin çok daha iyi koşullarda sürdürülmesinin de teminatıdır.

Bilindiği gibi 03 Aralık 2017 Pazar günü kooperatifimiz EDAK’ın olağanüstü genel kurulu yapılmış ve bir süredir yaşanmakta olan ekonomik sorunların hızla aşılabilmesi için oldukça önemli kararlar alınmıştır.

Konu ile ilgili olarak konuşulacak ve tartışılacak çok şey olduğunun bilincindeyiz. Ancak bu zor dönemde örgütlü gücümüzü bir kez daha ortaya koymak ve zaman yitirmeden EDAK’ı geçmişteki güzel günlerine döndürmek için özveride bulunmak durumundayız.

Özellikle son yıllarda yaşanan tüm olumsuzluklara karşın büyük bir özveri ile kooperatifimize sahip çıkan siz değerli meslektaşlarımızı  (gelinen nokta ile ilgili geriye dönük tüm sorgulanan haklarımız saklı kalmak üzere) önümüzdeki süreçte de bizlerin vazgeçilmezi olan kooperatifimize destek olmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla…

İZMİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU