Basın Açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI

Kanlı terör saldırılarında hergün yeni şehitler veriyoruz. Bu ülkenin evlatları hain pusularda alçakça katlediliyorlar.
Artık yeter diyor; ülkemizin dört bir yanındaki gözü yaşlı şehit annelerinin acılarının dindirilmesini , terör örgütü ve onun işbirlikçilerine hak ettikleri yanıtın verilmesi için gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Bu ülkenin vazgeçilmez değerleri ve bölünmez bütünlüğü için yaşamlarını kaybeden tüm şehitlerimizin anıları önünde saygı ile eğilirken, başta aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz.

İzmir Eczacı Odası
 Yönetim Kurulu

Not:23 Ekim 2007 Salı günü saat:12.00’de; İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası ve üniversite Rektörlerinin de katılımı ile terörü lanetlemek üzere Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıyoruz.