Büyük Eczacı Mitingi!

Büyük Eczacı Mitingi İstanbul’da, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti.
ülkenin dört bir yanından gelen eczacılar sabahın erken saatlerinden itibaren, beyaz önlükleri ile yürüyüşün başlayacağı Haydarpaşa Lisesi önünde yerlerini aldılar. Saat 12:00’de başlayan yürüyüş, mitingin yapılacağı Kadıköy İskele Meydanı’nda sona erdi. Burada bir araya gelen yaklaşık 8.000 kişi, eczacılık mesleğinin sahipsiz olmadığını haykırdılar.
Mitingde, Düzenleme Komitesi ve Eczacı Odası Başkanları, yaşadığımız sorunları dile getiren konuşmalar yaptılar. Başkanların konuşmaları alandaki coşkulu katılımcılar tarafından sık sık sloganlarla kesildi.
ülkemizin dört bir yanından büyük özverilerle mitinge katılan tüm meslektaşlarımızı, eczacılık mesleğinin sahipsiz olmadığını ve birlikteliğimizin en önemli gücümüz olduğunu bir kez daha ortaya koydukları için kutluyoruz.

İZMİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU