Davetlisiniz!


14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Futbol Turnuvası 6-7-8 Mayıs tarihlerinde, saat 22.00 de  Atatürk Lisesi bahçesinde gerçekleşecektir.

Ayrıca; meslektaşlarımız, yakınları ve eczane çalışanlarımız için 11 Mayıs 2014 Pazar günü Çiçekliköy-Yakaköy'de "Doğa Yürüyüşü ve Piknik Etkinliği" düzenlenmiştir.

Piknik yeri: Çiçekli Tabiat Parkı Çamlık Yolu 1 Numara, Çiçekliköy / Bornova-İZMİR ( Moment Park )

Doğa yürüyüşü başlama noktası: Moment Park
Doğa yürüyüşü başlama saati: 10.00
Doğa yürüyüşü toplam parkur uzunluğu: 6 km ( Gidiş-dönüş)

Etkinliklere katılmak isteyen meslektaşlarımızın , etkinliklerden birine veya her ikisine de katılmaları mümkündür.

Sayının önceden belirlenebilmesi adına, katılımcıların İzmir Eczacı Odası Merkez Büromuzdan Didem Hanım'ı ( Tel: 483 38 50’den dahili 7) 8 Mayıs Perşembe saat 17.00'ye kadar arayıp kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

İZMİR ECZACI ODASI

 

Notlar :

*Doğa yürüyüşümüze, "Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Klubü İzmir Şubesi" nin 2 üyesi de eşlik edecektir.

*Piknik yerine arabayla giriş ücreti 10 TL'dir.

* Piknik alanına ister kendi mangal ekipmanınızı getirebilirsiniz, isterseniz de piknik alanındaki belirli yerlerden 12.5 TL karşılığında, pişirmeye hazır bir şekilde mangalınızı teslim alabilirsiniz.

*Piknik için gerekeceğini düşündüğünüz tüm malzemeleri ve yiyecek/ içecekleri  yanınızda getirebilirsiniz.

*Piknik alanı girişinde de, her türlü içecek ve yiyecek ( Mangalda pişirmek için kırmızı ve beyaz et dahil ) alabileceğiniz bir büfe bulunmaktadır.