Davetlisiniz ...
Değerli Meslektaşımız,
14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen , 8 Mayıs Anneler Gününü Nazarköy doğa yürüyüşü ve kahvaltı etkinliğimizde hep birlikte kutlamaya davet ediyor, annelerimize hediyelerimizi Nazarköyden alıyoruz.
08 MAYIS 2016 - PAZAR
Hareket Yeri : Konak Viyadük Altı Otopark (AKM deniz tarafı ) Karşıyaka vapur İskelesi ve Kampüs Önü
Hareket Saati : 09.00 Konaktan başlayarak
Rehberler : Orhan Kozan Aygül Kaplanseren
İrtibat için : Ecz.Neslihan Gökhan 0 (532) 6226605
Ulaşım, Kahvaltı ve rehberlik ücreti : 55.-TL
Sadece kahvaltı : 25 TL
Ulaşım desteği almak isteyenlerin hangi semtten araçlara bineceğini 483 38 50 no lu telefondan Tülay Hnm ile görüşmeleri gerekmektedir.
Saat 09.00 da Konaktan hareket ile Kemalpaşa Nazarköye yaklaşık olarak saat 09.45 de ulaşacağız. Burada saat 11.00 e kadar kahvaltımızı yapacağız. Yürüyüşe katılacak olanlar ile tercihe bağlı olarak;
5 km 2 saat
10 km 4 saat ( tercihe ve grubun dinamiğine göre bu mesafe ve zaman daha da uzatılıp kısaltılabilir )
Doğa yürüyüşü ile Alaş Kımız Çiftliğine geçeceğiz. Yürümek istemeyen meslektaşlarımız Nazarköyde kalarak Kahvaltı keyfine devam edebilirler ve daha sonra araçlar ile Kımız Çiftliğine gelebilirler.
Yürüyüş öncü ve artçı 2 ayrı deneyimli doğa rehberi tarafından yaptırılacaktır. Rehberlerin her ikisi de ilk yardım eğitimi ve dağcılık eğitimlerini almış, tecrübeli dağ ve doğa rehberleridir. Etkinlik esnasında ilkyardım malzemeleri bulundurulacaktır.
Nasıl Giyinmelisiniz?
Yürüyüşlerde kullanılan giysiler; az yer tutan, hafif, çabuk kuruyan, sağlıklı giysiler olmalıdır. Pamuklu giysiler yerine sentetik, termal veya yünlü kumaş giysilerden imal edinmiş, hareket yeteneğini kısıtlamayan rahat giysiler tercih edilmelidir. Dar ve geç kuruyan pantolonları tercih etmemelisiniz. Mevsime uygun kat iç, orta ve dış katman giysiler olarak düşünerek giyim planlamak uygun seçenek olacaktır.
Yürüyüş ayakkabısı yürüyüş sporuna uygun, uzun bilekli, rahat, ayağınızı vurmayan, ayağınıza alışmış ve daha önce denenmiş kısacası sorunsuz ayakkabı olmalıdır.
Yanınızda Mutlaka Bulunması Gerekenler :
İki omuzdan geçmeli rahat bir Sırt Çantası (özellikle tek omuz çapraz askılı çantalar sizi gereğinden fazla yoracak ve omuriliğinize zarar verecektir),
Yağmurluk veya Rüzgarlık,
Asgari 1,5 litre su ve yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak için fındık, kuru üzüm, kuru kayısı gibi doğal şeker türevleri
Fotoğraf Makinası,
İlaçlarınız ( kişisel olarak kullandığınız ilaçlarınız varsa),
Yedek giysi,
Varsa Baton,
Güneş Gözlüğü,
Güneş Kremi,
KURALLARIMIZ :
✓ Yürüyüşlerimizde Rehberler tek yetkilidir, verecekleri kararlara katılımcılar uymak zorundadır.
✓ Rehberden önde gitmek ve artçıdan geri kalmak yasaktır.
✓ Yürüyüşlerimiz esnasında Alkollü içecekler kesinlikle kullanılmaz.
✓ Yürüyüş esnasında Akciğer lopları açıldığı için sigara içeni normalden iki kat daha fazla etkileyeceği gibi pasif içici durumunda olan diğer kişilere de zarar verecektir. Söndürülmesi unutulan bir sigara izmariti her açıdan doğaya zarar verebilir. Bu yüzden diğer katılımcılara saygılı olmak koşulu ile sigara ancak büyük molada kontrollü alanda içilebilir, yürürken veya kısa molalarda sigara içilmesi yasaktır.
✓ Faaliyetlerde hiç bir şekilde gruptan ko