Kutlama !

Çağdaş Eczacılar Derneği’nin kuruluş amaçlarından olan ; eczacılık mesleğinde yaşanan sorunların çözümlerine ve geleceğinin şekillenmesine katkı koymak gibi önemli ilkelerinden uzaklaştığını belirterek  ,
Ecz.Rafet Şahin’in 22 Temmuz seçimlerinin sonuçlarını kendi siyasi bakış açısı ve anlayışı ile ancak derneğin genel başkanı kimliği ile  yorumlamasına tepki gösteren odamız üyeleri  Ecz. Enver Olgunsoy , Ecz .Şenol Utku ve Ecz .Ahmet Reha Karaca dernekteki görevlerinden istifa etmişlerdir.
Salt ‘’ben çağdaşım’’ söyleminin çağdaş olmak için yeterli olmadığını kanıtlayan ,cumhuriyetimizin temel değerlerine sonuna kadar bağlı , kısacası sözde değil özde çağdaşlığı benimsemiş meslektaşlarımızı ilkeli tavırlarından dolayı kutluyoruz.

İZMİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU