Önemli!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı
ANKARA

2004 yılında yapılan düzenleme ile SSK ve Emekli Sandığından emekli olan eczacıların eczane açması halinde ,  destek pirimi adı altında prim yatırması  ile ilgili olarak bugüne kadar Başkanlığımız ve odamız üyelerine  bilgilendirme yapılmamıştır.
Bu nedenle birçok meslektaşımıza birikmiş yüksek prim borçları çıkmıştır. Söz konusu rakamların tek seferde ödenmesi eczanelerde ekonomik sıkıntılara yol açacaktır.
Söz edilen destek prim borcu ödemesinin taksitlendirilmesi veya ödeme zamanının ileri bir tarihe ertelenmesi, eczanelerden halka kesintisiz sağlık hizmeti sunan meslektaşlarımızın mağduriyetini  giderecektir.
Konu ile ilgili gerekli düzenlemenin yapılabilmesi için, gereği bilgilerinize önemle sunulur.

Ecz. Tuncay SAYILKAN
BAŞKANI