T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan’ı Ziyaret

Eczacı İşgücü ve İstihdamının Geliştirilmesi Çalışma Grubunun çalışmaları kapsamında, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Alper Pehlivanlı, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Oğuzhan Ulutaş ve Proje ve Araştırma Birimi Uzmanı Ecz. Betül Topçu İnce 5 Eylül 2024 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinde eczacı görevlendirilmesi ile ilgili olarak Birliğimizin hazırlamış olduğu çalışma hakkında kurum yetkilileri ile görüşme gerçekleştirildi.